Foto: Tom Poederbach

Moeizame zege voor AFC

Na een vliegende start tegen Jong Almere City, bleef AFC in Noordwijk vorige week steken op een 1-1 gelijkspel. Ook zaterdagmiddag thuis tegen Kozakken Boys ging het niet vanzelf, maar er werd wel gewonnen: 2-1.

Bij de eerste kans van de wedstrijd was het al wel meteen raak voor de Amsterdammers, Matthijs Jesse opende de score. Maar ook Kozakken Boys wist al vlot de scoren. Gwaeron Stout was het eindstation na een goede aanval via Mario Bilate en Dilivio Hoffman. Daarna ging het duel op en neer en krijgen beide ploegen ook kansen. Zo eindigde een Amsterdamse poging in het zijnet en kopte Bryan Janssen voor de Werkendammers net naast.

In de tweede helft was het spel aan beide kanten slordig en ontstonden er weinig kansen. Zo leek de wedstrijd richting een 1-1 eindstand te hobbelen. Maar AFC dacht daar toch anders over en maakte vijf minuten voor tijd de beslissende 2-1 via Raily Ignacio.

Daarmee kon de ploeg weer drie punten bijschrijven. Volgende week wacht een bezoek aan Spakenburg. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Tweede Divisie

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC