Martinus - winst
Eclatante 12-0 zege

Monsterscore Sporting Martinus: ‘We wilden persé RODA’23 voor blijven’

Een oppermachtig Sporting Martinus heeft het gedegradeerde DIOS in Amstelveen een enorm pak slaag gegeven: 12-0. Omdat nummer drie ZSGOWMS tegen DSOV, de nieuwe club van trainer-coach Tom Verhoek, een zege uit handen gaf, staat Sporting Martinus op plaats twee met plotseling een beter doelsaldo. Martinus is al een tijdje zeker van de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse. ZSGOWMS blijft, net als RODA’23, waarschijnlijk met lege handen achter.

De Amstelveners wervelden vanaf de aftrap over het veld, creëerden voor rust een kans of tien en benutten er vier. Het kwartet Luka Misumi, Martijn Guitink, Anthony Dean en Tiago Dos Santos zorgden op het druk bezette sportpark voor een opperbeste stemming.

martinus

Pal na rust viel het volgende doelpunt en uiteindelijk stopte de teller op twaalf. Achtereenvolgens waren Siem Klok, opnieuw Dean, Broos Krijger twee keer, Misumi, Dos Santos met zijn tweede zondagmiddag, Ralph Jurka en Sem Verbruggen succesvol.

De grootste uitslag van de tweede klasse zondag

Tom Verhoek wacht nog een toetje met Martinus maar blikte alvast terug en vooruit: ,,Wij waren vandaag erg goed en super gemotiveerd om hier een mooie wedstrijd te spelen. Wij nemen vandaag afscheid van vrijwilligers en begeleiders die de afgelopen vijf jaar enorm belangrijk zijn geweest. Als je dan de grootste uitslag neerzet en DIOS helemaal zoek speelt, dan wordt de derde helft een stuk gemakkelijker.”

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in de zondag tweede klasse B. 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)