Home / Algemeen / Na 2 jaar weer een eerste elftal bij SDW

Na 2 jaar weer een eerste elftal bij SDW

Een aantal seizoenen geleden stopte SDW met het eerste elftal. De club uit Nieuw-West verlegde de aandacht naar de jeugd en wil vanaf het seizoen 2021/2022 weer starten met een eerste elftal op zondag. Het team stroomt aan de onderkant van de voetbalpiramide in, de vijfde klasse zondag.

Het eerste elftal komt onder leiding te staan van Dave Seegers, zeker geen onbekende in het Amsterdamse voetbal. Hij was tien jaar trainer bij CTO’70 en ook is hij actief geweest bij onder andere Germaan/De Eland. Voorzitter Age Jan Bol is in zijn nopjes met het nieuwe elftal. “Wij zijn heel blij met de aanstelling van Dave en denken dat het goed past bij waar wij als vereniging nu staan. De focus zal zijn op groei van jongere spelers en het bouwen van een team wat in de toekomst kan worden aangevuld door de jeugd. We zien het als een cadeau aan onszelf en de vele oud leden in jubileumjaar 2022, dan bestaat de club 115 jaar.”

Verder zit de club ook niet stil: SDW is in gesprek met de gemeente over een nieuw te bouwen clubhuis, de gemeente heeft sowieso al plannen om Sportpark Spieringhorn opnieuw in te richten.

 

 

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
SDW