Moubarak Adouch - Foto: Rob van Vliet

Na een seizoen verlaat Adouch JOS

Voor Moubarak Adouch blijft het verblijf bij JOS Watergraafsmeer beperkt tot een seizoen, want hij heeft besloten de Amsterdamse club te verlaten.

“Het is echt jammer om JOS nu al te verlaten. Het is een leuke club en we doen het dit seizoen goed. Alleen is het jammer dat de reisafstand te lang is.” Adouch woont in Leiden en zat vaak bijna een uur in de auto naar Sportpark Drieburg. “Het is een van de drukste wegen, dus ik was regelmatig lang onderweg.”

Daarom was hij blij dat de club er flexibel in was. “Ik had het natuurlijk met de staf besproken, want het is niet fijn als je eens te laat komt. Gelukkig waren ze er flexibel in.” Onder meer door deze omgang prijst Adouch JOS. “Het voelde als een warm bad. Ik werd na mijn overstap goed ontvangen. De club is leuk en de mensen zijn erg gezellig.”

“Alleen wil ik liever weer in de buurt gaan spelen. Want de balans met de reistijd is nu niet helemaal juist.” De 24-jarige speler wil dus weer meer in de eigen regio gaan spelen. “Het liefst natuurlijk op een zo hoog mogelijk niveau, want dat is iets dat je als voetballer altijd nastreeft. Wel moet de reistijd samen met het niveau in balans zijn, dat is dan een afweging. Uiteindelijk is op een mooi niveau spelen het belangrijkste.” Eerst richt Adouch zich met JOS nog op het slot van de competitie. De nummer drie van de Vierde Divisie A moet nog vier wedstrijden spelen, waarbij nog volop wordt gestreden voor de bovenste plekken.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)