Na minuut al voorsprong ZSGOWMS bij Bloemendaal

Het was al snel raak en het leek het startschot van een grote zege, toch wist ZSGOWMS met ‘maar’ 1-2 te winnen op bezoek in Bloemendaal. Eerder dit seizoen stond de wedstrijd in Amsterdam op het programma, waar ZSGOWMS een eenvoudige 6-0 overwinning boekte. In de tussentijd is ZSGOWMS opgeklommen naar de eerste plaats in de Zondag Tweede klasse B. BVC Bloemendaal staat in aan de onderkant van het rechterrijtje.

Na een minuut kwam ZSGOWMS dus al op voorsprong op Sportpark Bergweg, Haitam Ibrahimi was de doelpuntenmaker. En met een kwartier op de klok maakte Noureddine Harrouni al de tweede Amsterdamse treffer. In de thuiswedstrijd liep het daarna hard op, maar in Bloemendaal bleef het verschil lange tijd steken op twee doelpunten. Gedurende de tweede helft wist de thuisploeg de aansluitingstreffer te maken. Mike Guliker nam de vrije trap, maar ZSGOWMS wist de bal niet goed te pareren. Hierdoor kon Naouad Wendelkiel de aansluitingstreffer binnen tikken.

Sporting Martinus de nummer 3 in de tweede klasse, speelde gelijk op bezoek bij DCG. Hierdoor hebben koploper ZSGOWMS en, nummer 2, De Meer een gaatje met de naaste achtervolger. De Meer won op bezoek bij VFC en volgt ZSGOWMS op 1 punt. Volgende week speelt ZSGOWMS een uitwedstrijd bij Sporting Martinus. In Amstelveen wordt om 14:00 afgetrapt. Bekijk hier de stand, uitslagen en het overige programma in de zondag tweede klasse B

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)