IVV Landsmeer

Na nederlaag tegen Vitesse ’22 moet IVV achterom kijken

Een paar weken geleden kwam Ben Vis aan boord bij IVV om de ploeg in de eerste klasse te houden. De verschillen in de Eerste klasse A zijn klein en alles was op dat moment nog mogelijk: van rechtstreekse handhaving tot rechtstreekse degradatie. Inmiddels lijkt dat laatste scenario realitischer. Na een 2-1 nederlaag tegen Vitesse ’22 moet IVV in de laatste weken achterom kijken.

De Landsmeerders begonnen slecht aan het duel met Vitesse ’22, waardoor ze halverwege de eerste helft al tegen een 2-0 achterstand aan keken. Twee keer maakte Mika Miettinen de goal. IVV liep dus toen al achter de feiten aan en het lukte niet om genoeg goals te maken om een resultaat aan het duel over te houden.

IVV speelde een betere tweede helft, maar kwam daarin slechts tot een goal. Tien minuten voor tijd maakte Daniël Schermer de 2-1. IVV staat nu slechts 3 punten boven plek 12, die tot rechtstreekse degradatie leidt. Volgende week wacht voor IVV een duel met AGB. In de weken daarna wachten nog duels met concurrenten. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Eerste klasse A

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV