Na Swift nu ook Purmersteijn uitgespeeld

Waar Swift al wel even uitgespeeld leek in de Vierde Divisie A, aasde Purmersteijn nog op de derde periodetitel. Maar nadat de Amsterdammers zaterdagmiddag met 1-0 wonnen lijkt ook voor Purmersteijn het seizoen er wel op te zitten.

Het was een wedstrijd zonder al te veel hoogtepunten voor de aanwezige toeschouwers. Purmersteijn was slordig, Swift wist daar niet echt van te profiteren. Lange tijd leek het duel op een bloedeloze 0-0 uit te lopen, tot in blessuretijd. Toen ontstonden er opeens kansen.

Daarvan was de eerste voor Purmersteijn. Danyl Plasmeijer zag echter zijn vrijstaande teamgenoot Mircle Elstak over het hoofd, waardoor de kans verkeken was. Daarna ging het spel de andere kant op en daar wist Teun van Zweeden voor de thuisploeg wel doel te treffen.

Zo kunnen Swift en Purmersteijn, ondanks dat er nog 5 duels te spelen zijn, zich al voorzichtig gaan richten op volgend seizoen. De Amsterdammers presenteerden al flink wat versterkingen, Purmersteijn verwacht dat binnenkort te doen.

Foto: José Mol

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)