Nacompetitie niet meer te ontlopen voor DWS, ploeg ziet Marken eerste zege pakken

De nacompetitie is inmiddels niet meer te ontkomen van DWS. Zaterdag wist het tegen hekkensluiter Marken geen punten te pakken. Het was door Marken zelfs de eerste zege van het seizoen: 3-2.

Goals vielen er in de eerste helft niet, maar meteen na rust opende Marken de score via Bart Schipper. Een paar minuten later werd het zelfs al 2-0 via Luke de Waart en leek de eerste zege voor de eilanders al erg dichtbij te komen.

Toch werd het in de slotfase opeens nog heel erg spannend en leek DWS nog een punt over te houden aan het duel. Eerst was het Madjerno Baal die de aansluitingstreffer maakte. Even later ging de bal op de stip en kreeg DWS de uitgelezen kans op om gelijke hoogte te komen. Davelinio Markus benutte die kans en zo stond het 2-2. Maar het onmogelijke gebeurde en heel ver in blessuretijd werd het zelfs ook nog 3-2 via Timo Zondervan.

Zo zal Marken straks in ieder geval het seizoen kunnen afsluiten met minimaal één zege. DWS blijft op de elfde plaats staan en het gat met de veilige plaatsen is niet meer te overbruggen. Het zal zelfs nog even achterom moeten kijken. Want FC Weesp, dat op een directe degradatieplaats staat, volgt op 5 punten achterstand, met nog 4 duels te gaan.

Volgende week krijgt DWS bezoek van Koninklijke HFC. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS