Nederlaag voor DWS bij Theole

Donderdag reisde DWS af naar Tiel voor het inhaalduel met Theole. Met lege handen moest de ploeg weer terug: 2-1.

Voor rust was DWS de bovenliggende partij en werd er goed gevoetbald, maar tot goals leidde dat niet. Na rust wisten de Amsterdammers die lijn echter niet door te trekken en ontstond de 1-0 uit een wat onhandige situatie. Terwijl een van de Amsterdamse verdedigers aan de zijlijn nog bezig was om zijn sokken vast te tapen, had Theole het spel al hervat met een inworp en wist het razendsnel te profiteren van het overtal.

“Het viel eigenlijk als een kaartenhuis in elkaar bij ons en we waren echt even van slag”, aldus Patrick van Leeuwen. Twintig minuten voor het einde van de wedstrijd maakte Theole ook de 2-0 en leek het duel gespeeld. DWS voerde een aantal wissels door en pakte de draad weer op, met de 2-1 tot gevolg. Na een goede voorzet vanaf links tikte Philip Milosevic de bal binnen bij de tweede paal. Daarna kwam het geloof terug dat er nog een resultaat in zat, maar de 2-2 viel niet meer.

Een domper voor DWS, maar de ogen zijn meteen alweer gericht op zondag. Dan staat de derby met DCG op het programma. Eerder dit seizoen werd het maar liefst 5-0 voor DWS.

Archieffoto: Jos Spitteler

Drie punten in mindering voor DWS

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS