Maurice Renger

Nederlaag voor OSV op bezoek bij Zwaluwen ’30

OSV heeft in zijn eerste duel na de winterstop geen resultaat weten te behalen. Op bezoek bij Zwaluwen ’30 werd met 2-1 verloren.

Al na twee minuten wist de thuisploeg de score te openen. Koen Verlaat wilde de bal aannemen, maar zag deze van zijn voet stuiteren, waarna de spits van Zwaluwen ’30 alleen op doelman Davey Clements af kon: 1-0. “Dan moet je weer op jacht. Maar na een minuut of vijftien namen wij de overhand, we speelden leuk voetbal en maakten toen ook een mooie goal”, aldus Maurice Renger. Uit een vrije trap van Tim Kuiper wist Mischa Klaver de 1-1 binnen te koppen. Daarna kreeg OSV nog wat kansjes op de voorsprong, met een poging net naast en een schot van Raphael Fraser op de buitenkant van de paal.

Een paar minuten na rust kreeg Zwaluwen ’30 een vrije trap en die werd vanaf een meter of 25 in een keer op doel geschoten. Clements greep mis en zo stond het 2-1. OSV moest dus weer in de achtervolging, maar was niet meer bij machte om wederom gelijk te maken. Het kreeg nog één kans met Zino Hartgers, maar op de doellijn ging zijn poging via een been van Zwaluwen over.

“Al met al hebben we terecht verloren, vind ik. Dat heeft te maken met volwassenheid en body, daar leggen we het op af. We hebben wel gestreden en ik hoop dan ook dat we de komende weken punten gaan sprokkelen”, aldus Renger, die afgelopen week ook zijn contract bij de club verlengde. “Ik heb het hier goed naar m’n zin. OSV is een mooie club en de chemie tussen de spelers en staf is nog altijd goed. Daar ben ik blij mee. Bovendien zie ik nog voldoende potentie in deze groep om nog een seizoen door te gaan.”

Volgende week speelt OSV een thuiswedstrijd tegen Koninklijke HFC. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2a

Archieffoto: Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV