Home / Algemeen / Nederlaag voor Pancratius op bezoek bij Kampong

Nederlaag voor Pancratius op bezoek bij Kampong

Pancratius kent vooralsnog geen fijne tweede periode. In de eerste acht wedstrijden van de competitie werd er acht keer gewonnen en werd de eerste periode dus gewonnen. In de tweede periode loopt het nog niet en dus ging de ploeg van Danny Hijzelendoorn op bezoek bij Kampong op zoek naar de eerste overwinning van deze periode.

Na een gelijk opgaande openingsfase was het de thuisploeg dat de score in de wedstrijd opende. Tot de verbazing van de ploeg van Pancratius, legde de arbiter, na vermeend shirtje trekken, de bal op de stip. Door deze openingstreffer kon Kampong nog beter in hun eigen spel komen, waarbij de ploeg veel inzakt en loert op snelle counters.

Dit voerde de thuisploeg dan ook uitstekend uit en dus kon Pancratius ook in deze wedstrijd niet de drie punten pakken. Kampong liep uit naar 3-0 en zag de bezoekers in de slotfase nog iets terugdoen. Clubtopscorer Dave Hertog schoot vanaf elf meter zijn 18e treffer van het seizoen binnen, waarmee de eindstand van 3-1 op het scorebord stond. Trainer van Pancratius Danny Hijzelendoorn vertelt over de laatste strafschop: “De strafschop voor Kampong vond ik discutabel, dus ik had het gevoel dat dit een soort goedmakertje was. In beide gevallen was er namelijk naar mijn mening weinig aan de hand. Uiteindelijk was de overwinning voor Kampong absoluut terecht, voor ons zat er namelijk niet veel meer in vandaag.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zondag 2b

Tekst: Mitch Marinus
Foto: Hans van Dijk

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)