Nieuwe eigenaar voor Het Amsterdamsche Voetbal

Vanaf vandaag heeft Het Amsterdamsche Voetbal een nieuwe eigenaar. Jordi Baas en Jessica Westdijk geven het stokje door aan Harold van Ineveld.

“Na 5 seizoenen vonden we het tijd om een stapje terug te doen. We zijn blij dat Harold, die de afgelopen 2 jaar al als verslaggever betrokken was, de website voort wil zetten. Het waren voor ons, mede door de coronacrisis, niet altijd makkelijke jaren, maar we kijken terug op een mooie tijd met Het Amsterdamsche Voetbal. Ook na de zomer zullen we dan ook zeker zo nu en dan nog rond de Amsterdamse amateurvelden te vinden zijn. We wensen Harold veel succes bij het voortzetten van de website”, aldus de vertrekkende eigenaren. 

“Twee voetbalseizoenen ben ik als verslaggever, interviewer en redacteur betrokken bij een iconische voetbalwebsite voor Amsterdam en omstreken. Daarbuiten trekken we eveneens veel voetbalpubliek, we zijn daardoor in voetballend Nederland ingeburgerd. Het Amsterdamsche Voetbal is in de loop van de jaren, sinds de oprichting in 2012 een merk geworden en heeft dankzij veel inzet en kunde een blijvende ontwikkeling doorgemaakt.

Behalve dat ik me al ruim dertig jaar in de voetballerij beweeg in verschillende functies, heb ik ook passie voor sportmedia ontwikkeld. Ik ben trots om het mooie en gezonde product, waar zo velen in het heden en verleden aan hebben bijgedragen, te mogen voortzetten als eindverantwoordelijke én trots op het vertrouwen wat Jessica en Jordi in mij en alle anderen stellen. Wij zullen met elkaar het Amsterdamsche Voetbal in traditie blijven voortzetten.

Met de vele wijze lessen in de pocket en de gedachte dat we een breed voetbalpubliek blijven bedienen, de verenigingen en bezoekers ons weten te vinden hebben wij alle vertrouwen in de toekomst”, aldus Harold van Ineveld. 

Mis niets van het voetbal(club)nieuws in en rondom Amsterdam. Via deze site blijf je ook in de zomerstop op de hoogte.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)