Nipte zege voor AFC in Scheveningen

AFC heeft zaterdagmiddag op bezoek bij Scheveningen een kleine overwinning geboekt: 1-2.

In de eerste helft was het nog de thuisploeg die op voorsprong kwam. Na een fout bij AFC leek het eerst Rowdy van der Putten te worden die kon profiteren, maar hij raakte de lat. In de rebound was het raak voor Michael de Niet. 1-0 was ook de stand bij rust.

Met ruim een uur op de klok kwam AFC op gelijke hoogte uit een corner. Het was topscorer Raily Ignacio met die met een kopbal van dichtbij voor de 1-1 zorgde. Tien minuten voor tijd wisten de Amsterdammers wederom uit een dood spelmoment te scoren. Dalian Maatsen schoot met een vrije trap de 1-2 binnen.

Dat was genoeg voor de zege. AFC blijft op de vijfde plaats staan en ontvangt volgende week GVVV, dat in degradatienood verkeert. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Jacks League

Archieffoto: Tom Poederbach