Home / Algemeen / Nipte zege voor De Meer bij Nieuw Utrecht
Stan Bijl

Nipte zege voor De Meer bij Nieuw Utrecht

De Meer heeft zondagmiddag een nipte overwinning geboekt op bezoek bij Nieuw Utrecht. Daarmee wist de ploeg zich te revancheren na het puntverlies van vorige week. In Utrecht was één goal genoeg voor de zege.

“We creëerden wel wat kansen, maar waren niet zuiver genoeg in de afronding. Nieuw Utrecht is ook een lastig te bespelen ploeg”, aldus Stan Bijl na afloop. Hij zag Boris Santen in de eerste helft vanaf de penaltystip de enige goal van het duel maken. Hoewel er dus maar één goal viel, was het voor De Meer geen lastig duel: “Ik heb geen enkel moment het idee gehad dat we in de problemen zouden komen. We hadden zelf eerder en meer moeten scoren, maar dat gebeurde niet.”

Omdat Theole verloor, gaat De Meer nu weer aan kop. “Het worden dus nog 5 finales. Nog 5 keer winnen en we zijn kampioen, zo vertel ik het ook aan de groep”, probeert Bijl een mogelijke titel nuchter te benaderen. In deze cruciale weken lijkt zijn team in ieder geval weer wat completer te worden. Verschillende spelers komen terug van blessures en Roberto van Brakel is komende donderdag na een schorsing weer inzetbaar.

Donderdag staat er een volledige speelronde op de planning en krijgt De Meer bezoek van VVIJ, dat nog strijdt voor handhaving. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Archieffoto: Jos Spitteler

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)