Home / Algemeen / Nipte zege voor De Meer bij VVIJ

Nipte zege voor De Meer bij VVIJ

Vorige week haalde De Meer flink uit en won het met 7-1 van Hooglanderveen. Dit weekend was het anders en werd er met de minimale score gewonnen van VVIJ: 0-1.

De goal van Dennis Trefilov viel al vroeg in de wedstrijd. Vanuit een corner tikte de spits zijn vijftiende goal van het seizoen binnen en zette daarmee dus al meteen de eindstand op het scorebord. Het was een wedstrijd zonder al te veel kansen voor beide ploegen, maar De Meer wist het dus wederom over de streep te trekken.

“VVIJ speelde gestructureerd en compact, waardoor ze het ons echt lastig maakten”, zag Stan Bijl. De thuisploeg wist aanvallend echter ook weinig te creëren, al profiteerde het een paar keer van foutjes bij De Meer: “Bij vlagen speelden we slordig en daarmee speelden we hen in de kaart. Al met al denk ik dat zij twee of drie kansjes hebben gehad. Een kopkans en een keer uit de omschakeling, waarbij onze keeper Dion Boonstra alert was.” In de slotfase van de wedstrijd kreeg De Meer zelf nog wat kansen, maar gescoord werd er dus niet meer.

Na 8 duels gaat De Meer nog steeds aan kop, met één punt voorsprong op IVV. Als er volgende week nog gevoetbald wordt, treffen beide ploegen elkaar in de strijd om de koppositie. “Als team wil je graag doorvoetballen en deze reeks doorzetten. Het duel met IVV is echt een topwedstrijd”, aldus Bijl.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)