Nipte zege voor ZSGOWMS op Sporting ’70

ZSGOWMS heeft ook zijn derde wedstrijd in de tweede klasse gewonnen. Tegen Sporting ’70 werd het 2-1.

De eerste kans van de wedstrijd was voor Sporting ’70, toen Tijn de Bree alleen op Tamba dos Santos af kon, maar de keeper redde goed. Het was na ruim een half uur ZSGOWMS dat de leiding nam. Een vrije trap van afstand werd door Noureddine Harrouni prachtig het doel in gekruld. Op slag van rust kwamen de Utrechters echter op de gelijke hoogte. Na een overtreding op Everton dos Santos Silva ging de bal op de stip en Koen Muilenberg maakte er 1-1 van.

Tien minuten na rust kwam ZSGOWMS weer op voorsprong. Sporting ’70 was zelf in de aanval, maar leverde bal in, waardoor de Amsterdammers snel konden omschakelen. Via Gregory Nelson werd het 2-1. Even later kwam het spel stil te liggen, toen De Bree ongelukkig botste met doelman Dos Santos. De Bree kreeg de knie van de doelman op zijn borst en er werd een ambulance opgeroepen. Na twintig minuten werd de wedstrijd hervat, maar er kwam geen verandering meer in de stand.

ZSGOWMS heeft nog een 100% score na drie duels en gaat samen met SCPB ’22 aan kop. Volgende week gaat het naar Langeraar, voor een duel met Altior. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Archieffoto: Mario Wormhoudt