Home / Algemeen / OFC haalt transfervrije Bryan Ottenhoff van Telstar

OFC haalt transfervrije Bryan Ottenhoff van Telstar

OFC heeft in Bryan Ottenhoff haar gewenste defensieve versterking gevonden. De centrale verdediger was  transfervrij en komt over van Telstar. De speler die ooit begon met voetballen bij AVV Swift aan het Olympiaplein zal vanavond (maandag) voor het eerst meetrainen met de ploeg van Yuri Rose.

OFC testte de afgelopen week diverse verdedigers en kwam uiteindelijk uit bij Ottenhoff. Trainer Yuri Rose: “Mijn assistent Thijs Sluiter kent hem goed uit zijn periode bij Telstar. Het is echt een speler die een versterking voor ons is. Die kunnen we goed gebruiken. We waren gewoon erg dun bezaaid centraal achterin. Afgelopen zaterdag (tegen Achilles’29, red.) had ik graag willen wisselen in mijn defensie, maar ik had gewoon geen opties, die heb ik met de komt van Bryan gelukkig wel.”

De 26-jarige Ottenhof begon met voetballen bij Swift en via AFC kwam hij uiteindelijk in de jeugdopleiding van Ajax. In het seizoen 2012/2013 debuteerde hij in het betaalde voetbal voor Almere City. Na een jaartje bij Otejul Galati in Roemenië keerde hij in 2015 terug in Nederland bij Telstar. Voor die ploeg speelde hij  twee seizoenen waarin hij 45 keer in actie kwam. Met de club uit Velsen kwam hij niet tot overeenstemming over een nieuwe verbintenis.

Als de overgang wordt goed gekeurd door de KNVB kan Ottenhoff zondag zijn debuut maken in de thuiswedstrijd tegen HBS.

Foto 1963 pictures | Ottenhoff namens Telstar in actie tegen De Graafschap

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)

Send this to a friend