OFC hard tegen DVS ’33 onderuit in eerste oefenduel

OFC is zaterdag de voorbereiding gestart met een stevige nederlaag: in Ermelo werd met 5-0 verloren van DVS ’33. Bij de ploeg uit Oostzaan startten 5 nieuwelingen in de basis: Tim Freriks, Norair Mamedov, Bilal Amarzagouio, Bilal el Amrani en Sonny ten Hoope.

Al vroeg in de wedstrijd kwamen DVS ’33 op voorsprong via een vrije trap van Soufyan Moro. Namens OFC kreeg Tim Freriks 2 maal een goede mogelijkheid, maar hij stuitte 2 keer op de goalie van DVS ’33. Daarna kabbelde de wedstrijd voort, maar na ruim een halfuur verdubbelde Bejamin Roemeon de voorsprong. Daar bleef het bij voor rust. Na rust was de eerste kans voor Norair Mamedov, maar zijn schot werd geblokt. Even later lag de 3-0 erin. Vervolgens mocht OFC de lat danken dat het niet direct 4-0 werd. Maar de 4-0 kwam er alsnog, toen een inzet van Thierry van den Bergh van richting werd veranderd. En het werd ook nog 5-0, een paar minuten voor tijd, via Anass Ghaddari.

OFC zal zich komende zaterdag tegen Sportlust ’46 proberen te herpakken. DVS ’33 zoekt opnieuw een tegenstander uit de regio Amsterdam op en oefent komende zaterdag tegen AFC.

Opstelling OFC: Atam Koroglu, Henry Opoku, Sonny ten Hoope, Bilal Amarzagouio, Bilal el Amrani, Tim Freriks, Niels Butter, Norair Mamedov, Deniz Aslan, Jermano Lo Fo Sang, Bryan Ottenhof