OFC in extremis onderuit tegen Quick Boys

Nadat OFC vorige week voor het eerst in twee maanden een punt pakte, leek het tegen Quick Boys opnieuw op weg naar een gelijkspel. Maar in de zesde minuut van de blessuretijd ging het toch nog mis: 1-2.

Al heel snel kregen de bezoekers uit Katwijk de eerste kans van de wedstrijd. Van den Meiracker kopte de bal door, waarna El Kachati richting het doel van Daniel Agyei kon. El Kachati schoof de bal echter naast. Quick Boys bleef zoals verwacht de bovenliggende partij, maar OFC stond goed. Het duurde tot een paar minuten voor rust voordat er gescoord werd. Na een voorzet vanaf rechts haalde Van den Meiracker in een keer uit: 0-1.

Na rust kon ook OFC zo nu en dan gevaar stichten. Springer zag Van der Helm ver voor zijn doel staan en probeerde het maar eens, maar de Quick Boys-goalie kreeg hulp van Owusu om de bal op te ruimen. Met nog zo’n tien minuten te gaan dachten de bezoekers twee keer op 0-2 te komen. Maar goals van Panka en El Kachati werden beide afgekeurd vanwege buitenspel. Uit een hoekschop maakte Soufiane Reclaoui vervolgens de 1-1, maar het was toch Quick Boys dat met de drie punten naar huis ging. In de zesde minuut van de blessuretijd kopte Staal een hoekschop van Runderkamp binnen: 1-2.

Zo ziet OFC de veilige plaatsen steeds verder uit zicht raken. Het gat met een veilige plek is nu al 10 punten. Bekijk hier alle uitslagen de stand en het programma in de Jacks League