Home / Derde Divisie zondag / OFC ontvangt Spakenburg in de KNVB-beker: bestel je kaarten

OFC ontvangt Spakenburg in de KNVB-beker: bestel je kaarten

Na de winst op Ajax Amateurs is OFC bij de open loting gekoppeld aan de Tweede Divisionist Spakenburg. De tweede ronde, die bestaat uit de laatste 32 clubs, is een mijlpaal voor OFC. Zo ver is de club uit Oostzaan nog nooit gekomen.

Dromen van een stunt

Als dromen mag, droomt OFC van een stunt en hoopt in de volgende ronde tegen een BVO te voetballen. Misschien is er wel iets mogelijk zoals in 1975. In dat jaar bereikte IJsselmeervogels de halve finale. Een unieke prestatie die nooit is herhaald. Het is mogelijk.

Mobiele lichtinstallatie

De KNVB heeft voor de wedstrijden vanaf de 2e ronde, die live worden uitgezonden, minimale verlichtingssterkte verplicht gesteld. Omdat de huidige accommodatie van OFC niet voldoet aan de genoemde eisen, heeft OFC een speciale mobiele lichtinstallatie gehuurd om de wedstrijd alsnog in Oostzaan te laten spelen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is gestart. De kaarten kunnen besteld en betaald worden bij Claudia Beck. Dit kan via de Facebook Chat of telefonisch op nummer 06-13664112. De wedstrijd wordt gespeeld bij OFC op woensdag 18 december 2019. De aftrap is om 19.45 uur.

Ook in de toekomst dit soort artikelen blijven lezen? We kunnen niet zonder jouw steun. Voor maar €0,85 per week word je Vriend van Het Amsterdamsche Voetbal en ontvang je onze seizoensgids.


Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend