OFC-trainer Eric Heerings doet voorlopig een stapje terug

De oplettende volger was misschien al opgevallen dat afgelopen weekend opnieuw Barry Tjeertes als trainer op het wedstrijdformulier stond bij OFC.

Ruim twee weken geleden overleed de vader van hoofdtrainer Eric Heerings, waardoor hij afwezig was bij het duel tegen Jong ADO Den Haag. Nu heeft hij in overleg met OFC besloten om tijdelijk een stapje terug te doen, vertelt Barry Tjeertes: “Na het overlijden van zijn vader heeft Eric aangegeven dat zijn focus even niet bij het voetbal ligt. In overleg met de club doet hij voorlopig een stapje terug, de club wil geen enkele druk op hem leggen.”

Dat betekent dat Tjeertes samen met Bert Blank voorlopig de honneurs waarneemt voor de Oostzaners. “Dit is natuurlijk een erg vervelende situatie. Ik heb een hartstikke goede band met Eric”, benadrukt Tjeertes. “We hebben geregeld contact en afgelopen weekend heb ik ook nog contact met hem gehad over de opstelling en hoe we zouden gaan spelen tegen DEM.”

Woensdag staat voor hun ploeg het bekerduel bij Westlandia op het programma. Zondag gaat de ploeg op bezoek bij koploper OSS ‘20.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC