OFC verliest (2-0) van Quick Boys in zesde oefenduel

Afgelopen zaterdag stond de zesde  oefenwedstrijd van OFC op het programma. Op sportpark Nieuw Zuid werd er met stormachtige omstandigheden tegen Quick Boys geoefend. De ploeg uit Katwijk werd het seizoen 2018/2019 tweede in de Derde Divisie zaterdag en dwong promotie naar de Tweede Divisie af. Dit seizoen zal Quick Boys AFC treffen in de competitie.

Quick Boys was het begin van de eerste helft de bovenliggende partij, maar wist geen grote kansen te creëren. OFC deed het verdedigend namelijk goed. Door misverstanden verspeelde OFC bij een aanval slordig de bal. Vanaf het tweede deel van de eerste helft kwamen de eerste kansen van de wedstrijd. Zo was Edip Biberoglu dichtbij met een schot in de korte hoek en raakte Niels Butter met een vrij trap de paal.

In de tweede helft had Biberoglu nog een grote kans om de score te openen, zijn schot werd echter geblokt. Beide ploegen hadden het na rust aanvallend lastig, er werd veelvuldig balverlies geleden. In minuut 78 opende Quick Boys de score. Na een individuele actie van De Vré kon De Waard binnenkoppen. Vlak voor tijd volgde de 2-0, OFC-spelers liepen niet goed met hun man mee waardoor De Kruijs kon binnentikken.

Voor OFC was dit duel het een na laatste oefenwedstrijd (dinsdag wordt er geoefend tegen Purmersteijn) voordat zaterdag de eerste ronde van de TOTO KNVB beker start. In Veenendaal neemt de ploeg het op tegen DOVO. De wedstrijd start om 14:30 op sportpark Panhuis.

Klik hier om foto’s van het duel te bekijken.

Opstelling OFC: Atam Koroglu, Henry Opoku, Sonny ten Hoope, Frank Schilder, Mike Brantjes, Jermano Lo Fo Sang (Sofian Akouili), Bilal Amarzagouio (Nino van den Heuvel), Niels Butter, Bilal el Amrani, Edip Biberoglu en Tim Freriks(Rachid el Yaghmouri).