OFC verliest ook van Jodan Boys

Vorige week startte OFC de voorbereiding met een 5-0 nederlaag tegen DVS ’33. Tegen Sportlust ’46 werd afgelopen weekend 2-3 gewonnen, maar dinsdagavond werd opnieuw verloren. Hoofdklasser Jodan Boys was met 2-0 te sterk voor OFC.

In de eerste helft bleef de ploeg uit Oostzaan verdedigend overeind, maar aanvallend werd er weinig gecreëerd. De enige mogelijkheden kwamen uit standaardsituaties of lange ballen. In de tweede helft zakte het ook verdedigend in, waardoor Jodan Boys twee keer tot scoren kon komen. De eerste was een rake kopbal, de tweede een diagonaal schot in de kruising. Ook in de tweede helft kwam OFC niet verder dan een paar afstandsschoten van Tim Freriks, Niels Butter en Jermano Lo Fo Sang.

Er is dus nog werk aan de winkel voor OFC, dat over iets meer dan 2 weken al het eerste officiële duel speelt. Dan gaat men op bezoek bij DOVO voor de KNVB beker. Maar eerst dus nog een aantal oefenduels, te beginnen zaterdagmiddag tegen Excelsior Maassluis.

Opstelling OFC: Atam Koroglu (Kay Hilverink), Nino van den Heuvel (Henry Opoku), Frank Schilder, Bryan Ottenhoff, Mike Brantjes (Mitchell Theuns), Jermano Lo Fo Sang, Rachid el Yaghmouri (Mohamed Cherif), Alje Wiltenburg, Niels Butter, Bilal Amarzagouio (Tim Freriks) en Bilal el Amrani.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC