OFC versterkt zich met Daan Boerlage (sc Cambuur)

OFC heeft zich versterkt met Daan Boerlage. De middenvelder komt over van sc Cambuur, waar zijn contract deze zomer afliep. De in Alkmaar geboren middenvelder was voor zijn periode in Leeuwarden actief in de jeugd van AZ en De Foresters

In het seizoen 2017/2018 beleefde hij zijn doorbraak bij de ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie, maar afgelopen seizoen kwam hij minder aan spelen toe: “Ik had een ongelukkig seizoen, met diverse blessures die niet te voorkomen waren”, vertelt Boerlage.

Hij koos bewust voor een stapje terug, bij OFC dus: “Mijn zaakwaarnemer en Barry Tjeertes (assistent-trainer bij OFC, red.) kennen elkaar goed, zo kwam het contact tot stand. Het niveau is goed en het voelt goed na een paar weken meetrainen en een oefenwedstrijd.” Inmiddels is de deal dus definitief beklonken en kijkt hij uit naar het seizoen in de Derde Divisie zondag.

“OFC is ambitieus, we willen graag promoveren. Zelf hoop ik vooral fit te blijven, veel te spelen en belangrijk te zijn”, aldus de middenvelder. Daarna ziet hij wel weer verder: “Eerst maar eens kijken hoe ik dit ga ervaren. Een transfer is naar de Keuken Kampioen Divisie is na dit seizoen in ieder geval geen must.” 

Foto: Henk Jan Dijks (Orange Pictures)

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC