Ogulcan Sadiroglu

OFC versterkt zich met Ogulcan Sadiroglu

 

Ogulcan Sadiroglu is de nieuwste aanwinst van OFC. Sadiroglu is een linkerverdediger annex middenvelder, die de jeugdopleiding van AZ doorliep en het tot Jong AZ schopte. Bovendien is hij jeugdinternational van Turkije.

Vervolgens leverde hij zijn contract in en ging hij aan de slag bij HYS. Dat bleek een ongelukkig huwelijk. Sinds afgelopen winter trainde de 21-jarige Sadiroglu al mee met het Olympia Haarlem van Barry Tjeertes. “Hij is een van de meest talentvolle spelers die ik onder mij heb gehad in de tijd dat ik jeugdtrainer was. Daarom heb ik geen moment getwijfeld toen ik hoorde dat hij bij HYS gestopt was. Op de trainingen zie je al dat hij over uitzonderlijke kwaliteiten beschikt. Ik heb hem aangeboden om op een hoger niveau te gaan voetballen maar daar had hij geen behoefte aan. Plezier en een goede omgeving zijn op dit moment het belangrijkste”, vertelde Tjeertes destijds aan Voetbal in Haarlem.

Nu gaat Sadiroglu dus alsnog voor een uitdaging op hoger niveau, bij OFC. Daar is Tjeertes, hoewel hij stopt als assistent-trainer, nog wel betrokken bij het samenstellen van de selectie.

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC