Off-day OSV resulteert in eenvoudige zege voor Buitenboys

Het was zaterdagmiddag feest bij OSV, omdat het tweede elftal kampioen was geworden. Bij het eerste elftal was er echter weinig te vieren, want de ploeg verloor met 1-3 van Buitenboys.

Een domper, na een aantal weken waarin OSV goed speelde: “We hebben het de afgelopen drie weken goed gedaan en goed vanuit de taken gespeeld. Dan zie je dat je daarmee punten kan halen. Maar vandaag was het niet goed en verlies je gewoon terecht. Met 1-3 mochten we misschien zelfs wel blij zijn. Het leek bij ons wel of iedereen met een rugzak met zand op z’n rug speelde, wij waren gewoon niet vooruit te branden”, aldus Maurice Renger.

Buitenboys had na ruim een half uur de score geopend via Rowdy Moorman. Hij was ook de maker van de 0-2. Via een goal van Davey de Haze kwam OSV nog wel even dichterbij, maar Tyrell Burleson zorgde voor de 1-3.

Over twee weken speelt OSV thuis tegen hekkensluiter EVC en kan het de genadeklap uitdelen aan de Edammers. Bij winst zou OSV het gat vergroten naar 7 punten. Alle ogen zijn dan ook gericht op dat duel: “Die mogen we in ieder geval echt niet verliezen, al gaan we natuurlijk spelen voor de winst. Rechtstreekse degradatie vermijden is nog steeds ons doel. Er komt nu een vrij weekend en en daarna gaan we volle back richting EVC.” Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)