Home / Algemeen / Onfortuinlijk OFC weer onderuit

Onfortuinlijk OFC weer onderuit

Na een kwartier kreeg Joey Antonioli een vrije schietkans op de rand van de zestien, maar hij schoot over. Aan de andere kant had Demi Walberg even later een vergelijkbare kans, maar ook hij schoot over. Niet lang daarna kreeg Jong FC Volendam weer een enorme mogelijkheid. Doelman Daniel Agyei leverde de bal zomaar in, maar Milan de Haan wist niet te profiteren. Zo bleven de kans over en weer gaan, ook Nino van den Heuvel had de score kunnen openen, maar stuitte op de Volendamse goalie. Na ruim een half uur was het de thuisploeg die op voorsprong kwam. Jordi Blom dribbelde zich een weg richting het doel en maakte de 1-0. Walberg was daarna dicht bij de 1-1, maar via de onderkant van de lat kwam de bal weer het veld in. Zo stond het 1-0 bij rust.

Meteen na rust kreeg OFC via Fouad Belarbi twee prima mogelijkheden. Zijn eerste poging ging over, de tweede werd gepakt door Barry Lauwers. Daarna ging het spel op en neer, zonder dat er al te veel kansen ontstonden voor beide teams. Maar een kwartier voor tijd was het De Haan die het duel in het voordeel van jonge Volendammers besliste. Via de binnenkant van de paal schoot hij de 2-0 achter Agyei.

Zo zat het de Oostzaners wederom niet echt mee en werd er opnieuw verloren. OFC is nog altijd de hekkensluiter in de Tweede Divisie. Komend weekend wordt er niet gevoetbald in de Tweede Divisie. Doordeweeks komt OFC wel in actie in de KNVB-beker. Het ontvangt in Purmerend Sparta Rotterdam.

OFC ontvangt Sparta Rotterdam in Purmerend

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC