Onnodige nederlaag TOG bij WSV’30 in Wormer

TOG heeft afgelopen zondag een onnodige nederlaag geleden in een druilerig Wormer. Het team van TOG-trainer Leroy Kroese was opnieuw zeker niet de mindere van zijn tegenstander maar verzuimde net als vorige week tegen Alliance zichzelf te belonen met name in de openingsfase.

De eerste 20 minuten waren de Amsterdammers heer en meester en het wachten was dan ook op de openingstreffer van de gasten. Echter drie enorme kansen werden gemist waarbij de opnieuw uitblinkende Fouad Dahmani pech had dat zijn inzet via de doelpaal het veld weer instuiterde. Na deze gemiste kansen kwam WSV beter in de wedstrijd. Bij een hoekschop viel de bal via de bal gelukkig voor de voeten van Ruben Deurholt die TOG-keeper Taskin kansloos liet 1-0. Eigenlijk op dat moment de wereld op zijn kop maar het was meteen ook gedaan met het overwicht van TOG. De wedstrijd sleepte zich naar het rustsignaal zonder noemenswaardige kansen van beide kanten. Rust dus 1-0.

Na de pauze bracht TOG-trainer Kroese de snelle Rahiet Sadal in maar ook hij kon vandaag het verschil niet maken. Het spel werd er niet beter op met veel slordig balverlies aan beide kanten. WSV’30 vertraagde het spel voortdurend met kleine blessures om de overwinning over de streep te trekken. TOG viel wel veelvuldig aan maar miste de overtuiging en de zuiverheid om de ploeg uit Wormer echt in de problemen te brengen. TOG wisselde nog een aantal keren aanvallend en ook laatste man en aanvoerder Noel Walda werd naar het front gestuurd. Ook hij kon in de slotfase de ploeg uit Wormer geen pijn meer doen. Scheidsrechter Steur blies dan ook na zeven minuten blessuretijd voor het einde van deze zeer matige wedstrijd. TOG mist de laatste wedstrijden duidelijk effectiviteit voorin waardoor het team zichzelf te kort doet qua punten.

Dit weekend ontvangt TOG sportparkbuurman Ankaraspor en gaat WSV’30 op bezoek bij Swift.