De ontknoping van de appels met peren-lijstjes: Wie is de beste? (en de slechtste)

Het jaar 2017 zit er op. Net als vorig jaar is het weer tijd voor de ‘lijstjes’. Het Amsterdamsche Voetbal ploos het eerste deel van het seizoen helemaal uit en kwam tot de leukste lijstjes. Wie deed het nou het best en wie presteerde het slechtst? Wie scoort er het meest en welke defensie kreeg er de meeste tegen? Het Amsterdamsche Voetbal volgt 113 teams bij de mannen. Vandaag het laatste deel: Wie is de beste (en de slechtste)?

Omdat niet iedereen evenveel wedstrijden heeft gespeeld, hebben wij op basis van de huidige stand alles omgerekend naar twaalf wedstrijden. Dat totaal aantal punten is dus doorslaggevend voor de stand. Daarna hebben we gekeken naar het absolute aantal punten, gevolg door het doelsaldo. Als dat ook niet doorslaggevend was (zoals de strijd om de laatste plaats) dan telt het aantal gescoorde doelpunten.

In 2015 was de eerste plaats voor OFC (zaterdag) en vorig jaar was de eer weggelegd voor Pancratius (zaterdag). De laatste plaats was in 2015 voor CTO’70 (zondag) en in 2016 voor DWS (zaterdag).

[table “216” not found /]
Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)