Benno Nihom - Foto: Tom Poederbach

Ook bij Katwijk geen resultaat voor AFC

Ook tegen Katwijk is AFC er niet in geslaagd om een resultaat te boeken. De Amsterdammers beleven een moeizaam seizoen en verloren in Katwijk met 2-0.

In de openingsfase golfde het spel op en neer en kregen beide ploegen niet echt grote kansen. Naar mate de eerste helft vorderde ontstonden die er wel, met name voor Katwijk. Maar Doesburg en Kunst hadden het vizier in eerste instantie niet op scherp. Vlak voor rust was dat bij Doesburg wél het geval, toen hij een voorzet van Brandsma kon afmaken. Uit een vrije trap kreeg AFC nog de kans om toch met een gelijkspel de rust in te gaan, maar Van Leeuwen kon eenvoudig redden.

Na rust had Doesburg ook de 2-0 kunnen maken na miscommunicatie achterin bij AFC, maar hij vond Van Zetten op zijn weg. Aan de andere kant maakten de Amsterdammers van grote afstand bijna de 1-1, maar via de lat kon Van Leeuwen uiteindelijk redden. Zo bleef het lang spannend en kon AFC nog aanspraak maken op een punt. Maar de Amsterdamse goal viel niet en vlak voor tijd maakte Hardijk het af voor Katwijk: 2-0.

Zo ging alweer het zesde competitieduel zonder zege voorbij voor AFC. De ploeg weet zijn vorm maar niet te vinden in de Tweede Divisie dit seizoen. Volgende week treft het laagvlieger Excelsior Maassluis, wellicht een mooi moment voor de ommekeer. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Tweede Divisie

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC