Ook in Lisse blijft OFC met lege handen achter

Het waren zware weken voor OFC in de Tweede Divisie. De afgelopen drie wedstrijden gingen verloren en in die duels kreeg OFC bij elkaar opgeteld 15 goals tegen. Tegen FC Lisse hoopten de Oostzaners zaterdagmiddag het tij te keren, maar dat lukte niet.

Al vroeg in de wedstrijd kwam FC Lisse op voorsprong. Enzo Stroo kopte al na drie minuten raak uit een voorzet van Max Hudepohl. Halverwege de eerste helft was Lisse na wederom een kopbal dicht bij de 2-0, maar de inzet van Toon Zwetsloot eindigde op de lat. Ook Allon Koene had de 2-0 op het bord kunnen zetten, maar schoot net over. In de slotfase van de eerste helft werd OFC gevaarlijker. Nadat eerst een goal was afgekeurd wegens buitenspel, was het even later alsnog Max Veerman die de 1-1 maakte. Maar voordat OFC kon denken aan het nemen van de leiding, stond Lisse al weer op voorsprong. Koene schoot hard binnen na een corner.

Na rust was de eerste goede mogelijkheid voor OFC, maar een vrije trap viel in de handen van Erik Cummins. Daarna hadden beide ploegen in de tweede helft wat kansen om te scoren. Maar dat Cummins vijf minuten voor tijd een gele kaart pakte voor tijd rekken, gaf aan dat Lisse zich serieus zorgen maakte om de overwinning. Vlak voor tijd kreeg OFC nog een enorme kans, maar wist de doelman de bal uit zijn doel te slaan.

Zo stond OFC weer met lege handen. Er staat in de Tweede Divisie een midweekse speelronde gepland, wat betekent dat OFC woensdag alweer aan de bak moet. Dan gaat het op bezoek bij Katwijk. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Jacks League