Op de valreep drie punten voor IVV

IVV kreeg zondagmiddag bezoek van LSVV. Vanwege de kou en Ajax – Feyenoord waren er weinig bezoekers op het duel af gekomen. De thuisblijvers werden de winnaars, want het werd geen vermakelijk duel. Op het nippertje kon IVV wel drie punten bijschrijven.

LSVV bevindt zich in de onderste regionen van de competitie en hoopte op een punt in Landsmeer. Het roeide waar mogelijk de bal snel en hard weg, tot echte kansen kwam het zelf nauwelijks. Eén keer moest doelman Mitchel Dijkstra van IVV in actie komen, toen Kick van den Berg van afstand schoot.

Ook IVV creëerde niet enorm veel, al kwamen er wel wat mogelijkheden voor Daniël Schermer. Het duel leek uit te lopen op een toch vrij bloedeloze 0-0, maar vlak voor tijd kwam daar alsnog verandering in. Roy Bussman wist de 1-0 binnen te werken. Daarna kreeg LSVV nog een laatste kans op een gelijkspel via een corner, waarbij ook goalie Lars van Zijl mee naar voren ging. Het mocht echter niet baten voor de ploeg uit Zuid Scharwoude.

Zo won IVV en bezet het een knappe vierde plaats, met nog een wedstrijd tegoed. Bij winst staat de ploeg van Ton Pronk zelfs derde. Volgende week gaat het op bezoek bij AFC ’34, dat vijfde staat. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 1a

Bekijk alle foto’s van Michel Bes

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV