Op de valreep pakt SDZ een punt bij Hoofddorp

Op de valreep heeft SDZ een punt uit het vuur gesleept op bezoek bij Hoofddorp. Uit de allerlaatste corner van het duel maakte Yazmani Morhee de 3-3, waarmee SDZ een belangrijk punt pakte in de strijd om handhaving.

SDZ had in de eerste helft de leiding genomen via Max Dekker. Uit een vrije trap zette Dylan van Schaik Hoofddorp vervolgens weer op gelijke hoogte. Daarna was het Donny Kessing die scoorde tegen zijn oude ploeg en Hoofddorp op 2-1 zette. Vanaf de stip kon Sammie Fiddani SDZ vervolgens weer op gelijke hoogte zetten. Daarmee was het nog niet klaar voor rust, want Khalil Elmont bracht de thuisploeg op 3-2.

Onderweg naar de kleedkamer vielen er diverse gele kaarten. Die vielen sowieso rijkelijk in het duel: 11 stuks. Julian Konneman (Hoofddorp) en Zakara Hdoudou (SDZ) ontvingen er beiden twee, waardoor het duel in 10 tegen 10 eindigde. Vlak voor het laatste fluitsignaal maakte Yazmani Morhee uit een corner de 3-3 en daarmee werd SDZ de morele winnaar.

Het gat met Assendelft, dat op een nacompetitieplek staat, is nu 4 punten. Volgende week krijgt SDZ bezoek van Kolping Boys, terwijl Hoofddorp naar AFC ’34 gaat. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 1a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
SDZ