Home / Zondag 2b / Opa en oma voetballen mee bij DCG met Soufiane Touzani

Opa en oma voetballen mee bij DCG met Soufiane Touzani

Afgelopen zondag werd bij DCG het evenement ‘opa en oma voetballen mee’ georganiseerd. Samen met het Nationaal Ouderenfonds werd een leuke ochtend georganiseerd, waarbij grootouders en kleinkinderen leuke en laagdrempelige voetbalspelletjes samen hebben gespeeld. Extra bijzonder was de komst van Soufiane Touzani. Er werden heel wat handtekeningen en foto’s gescoord.

Door het regenachtige weer was de opkomst iets lager dan gehoopt, maar desondanks was het een geslaagde ochtend. Na een korte warming-up waarbij de spieren los gemaakt werden begon het programma. De deelnemers mochten afwisselend mik- en trefspelletjes spelen, er werden passeeracties geoefend en was er een heuse hindernisbaan. Tussendoor mochten de opa’s en oma’s en kleinkinderen meespelen met een groep OldStars walking football teams.

Na afloop werd er gezellig afgesloten met een hapje en een drankje. Binnenkort zal hier een vervolg op komen. Wil je alvast meer informatie hebben, neem dan contact op via de e-mail: oldstars@rksv-dcg.nl

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DCG
Send this to a friend