Maurice Renger

OSV gaat met 3-2 onderuit tegen EDO

OSV is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om EDO opzij te zetten. Het team van Maurice Renger verloor het duel met 3-2.

De bezoekers begonnen rommelig aan de wedstrijd en kregen het niet voor elkaar om grip te krijgen op EDO. Nog in de eerste helft kwam OSV daardoor op een 2-0 achterstand te staan. Vlak voor de rust kreeg de ploeg het nog wel voor elkaar om de aansluitingstreffer te maken. Raphael Fraser kreeg het doelpunt op zijn naam.

In de tweede helft ging OSV nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Die leek er ook te komen, maar de grensrechter vlagde voor buitenspel. Het zorgde voor een teleurstelling aan de kant van de uitploeg. Nadat deze op een 3-1 achterstand kwam te staan, deed OSV er nog alles aan om een punt binnen te halen. Jesse Willems schoot nog een strafschop raak, maar verder dan 3-2 kwam OSV niet meer.

“Het was een lastige pot van onze kant”, zo analyseerde Renger na de wedstrijd. “EDO liet simpelweg meer zien dat het wilde winnen dan wij, waardoor we achter de feiten aanliepen. Natuurlijk baal ik enorm, maar we moeten met de kop naar boven blijven lopen. Er komen namelijk nog voldoende wedstrijden aan.”