Maurice Renger

OSV geeft tegen Marken in slotfase voorsprong uit handen

OSV gaf zaterdagmiddag in de laatste minuten een overwinning weg tegen Marken. De ploeg van Maurice Renger kwam daardoor niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

De bezoekers begonnen niet goed aan de wedstrijd, waardoor Marken het betere van het spel had. Na zes minuten kwam Marken bovendien op een voorsprong te staan door een doelpunt van René Commandeur. OSV liep daardoor de gehele eerste helft achter de feiten aan. Hoewel de club op zoek was naar de gelijkmaker, kon deze niet voorkomen dat het met een achterstand naar de kleedkamer ging.

In de tweede helft liet OSV een compleet andere instelling zien en maakte het verdiend de gelijkmaker. Waar Jesse Willems de stand gelijk trok, slaagde Dave de Haze erin om zijn ploeg op voorsprong te zetten. OSV kreeg vervolgens kansen om de score uit te breiden, maar verzuimde dat. Aan het einde van de wedstrijd was het Lukte de Waart die de 2-2 op het scorebord zette.

Renger baalde na de wedstrijd flink van de eindstand. “We hadden graag afstand genomen op onze concurrenten, maar helaas moeten we het met een punt doen”, stelde de oefenmeester. “In de eerste helft was er simpelweg een gebrek aan scherpte. Daar werken we hard aan, maar het lukt nog niet om dat eruit te krijgen.”