OSV geeft zege weg tegen Always Forward

In een doelpuntrijke duel met Always Forward heeft OSV de zege uit handen gegeven. Na 90 minuten stond er 4-3 op het scorebord en moesten de Amsterdammers dus zonder punten naar huis.

OSV begon het duel nog goed. Na een goede omschakeling kon Joey Noordenbos vanaf de rand van de zestien schieten en zette zo zijn ploeg op 0-1. Het werd daarna ook 0-2, dankzij een goal van Raphael Fraser.

Maar daarna ging het mis voor OSV. “Je denkt, er is niks aan de hand. Tot dat moment waren we weinig in de problemen geweest. Maar daarna krijgen we twee goals tegen. De eerste door een fout achterin en de tweede door verkeerd druk zetten, waardoor zij de bal naar voren konden schieten en opeens heel veel ruimte hadden om er 2-2 van te maken”, licht OSV-trainer Maurice Renger toe wat er daarna gebeurde. 

De 2-2 viel vlak voor rust, maar OSV wist zelf ook nóg een keer te scoren voor de thee. Mischa Klaver gestelde de voorsprong. “In de rust hebben we aangegeven dat we zeker niet slechter waren en deze wedstrijd moesten winnen. We hebben ook aangegeven dat er veel ruimte lag op het middenveld en dat we daarvan moesten profiteren. Daar hebben we niet zo goed gebruik van gemaakt.”

Na rust kreeg OSV met Nawfal Korff en Zino Hartgers twee grote kansen om de marge weer op twee te brengen, maar dat gebeurde niet.  Daarna gaven de Amsterdammers de wedstrijd alsnog uit handen en kon Always Forward de 3-3 en 4-3 maken.

Een flinke aderlating voor OSV: “Die is een wedstrijd die we gewoon hadden moeten winnen. En als je de kansen afmaakt, gebeurt dat ook. Dit is heel zonde en we zijn er echt doodziek van. Na drie wedstrijden hebben we nu een puntje. Je wilt de aansluiting naar boven houden en vandaag had het moeten gebeuren met drie punten”, aldus een balende Renger. “Aan de andere kant ben ik wel echt tevreden over de inzet die we getoond hebben”, wilde hij zijn ploeg toch ook nog complimenten. 

Volgende week wacht OSV wederom geen makkelijke opgave. Het gaat dan op bezoek bij Arsenal, dat zaterdag een 0-2 achterstand tegen Waterwijk omdraaide naar een 4-2 zege. 

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV