Maurice Renger

SELECTIE: OSV: “In elke linie gezocht naar kwaliteit”

OSV merkte vorig seizoen in de praktijk dat het een te krappe selectie had, waardoor het in het voorjaar aan het werk ging om de spelersgroep te versterken. Dat is volgens Maurice Renger meer dan gelukt. “Ik denk dat we absoluut tevreden mogen zijn”, vertelt de oefenmeester.

Renger koos er onder meer voor om Reffelino van Loon, Alex Kuffour en Nawfal Korff vanuit het Onder 23-team door te schuiven. “Ze zijn er klaar voor om de volgende stap te zetten. Uiteraard hebben ze nog veel te leren, maar als ze het goed doen dan maken ze absoluut kans op een basisplaats.” Daarnaast heeft de trainer flink zijn best gedaan om elke positie dubbel te bezetten. “In elke linie hebben we gezocht naar meer kwaliteit en dat is gelukt.”

Met een bredere selectie hoopt Renger aankomend seizoen voor minimaal een periodetitel mee te strijden, al vindt hij de mogelijkheden nog lastig in te schatten. “ik ben ervan overtuigd dat we de versterkingen makkelijk kunnen inpassen. Verder zal het allemaal wat professioneler worden binnen OSV, maar ik blijf eveneens vinden dat plezier voorop moet staan. We hebben met de nieuwe spelers een stap gezet en moeten daar komend seizoen profijt van hebben.”

Naam: Vorig seizoen:
Dave Celements OSV
Alison Pinas SC Buitenveldert
Mischa Klaver OSV
Melle Bruins OSV
Nigel Coolen OSV
Tim Kuiper OSV
Alex Kuffour OSV (Onder 23)
Danilo Horn VV Schoten
Koen Verlaat Zwaluwen ’30
Reffelino van Loon OSV (Onder 23)
Dave de Haze OSV
Joshua Zaandam OSV
Jesse Willems OSV
Nawfal Korff OSV (Onder 23)
Jerry Osei Legmeervogels
Adil Jamal OSV
Dave Severins Zwaluwen ’30
Bruce Carstens OSV
Zino Hartgers FC Zaandam
Joey Noorderbos OSV
Rafaël Fraser OSV
Thimo de Jager OSV
Scotty Coolen OSV

Tekst: Jordi Smit
Foto: Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV