Home / slideshow / OSV houdt selectie grotendeels intact
Teamfoto OSV

OSV houdt selectie grotendeels intact

Door de coronacrisis kwam er een abrupt eind aan het seizoen, maar ook bij OSV is de blik al weer volop gericht op het nieuwe seizoen. De selectie blijft grotendeels intact en onder leiding van de nieuwe trainer Maurice Renger hoopt het vlaggenschip hoge ogen te gooien in de tweede klasse.

Bijna alle spelers hebben toegezegd volgend seizoen ook weer voor OSV uit te willen komen. Alleen keeper Yort Willems heeft aangegeven te vertrekken. Hij gaat met trainer Ron van de Velde mee naar Marken. Daarnaast hebben twee spelers nog geen uitsluitsel gegeven, zij maken hun beslissing voor 1 mei aan de club bekend.

Tegenover het vertrek van Willems staat tot nu toe de komst van twee spelers. Voorhoedespeler Thimo de Jager komt over van RODA ’23 en de nieuwe jeugdtrainer Adil Boukris heeft aangegeven ook te willen voetballen. De Jager is een bekende van Renger, die denkt dat hij belangrijk kan worden voor OSV. “Ik heb met Thimo een jaar bij JOS Watergraafsmeer samengewerkt. Hij is een jonge en goede speler en wil ontzettend graag weer aan de slag en gaan spelen. Maar hij zal zeker voor zijn plaats moeten knokken.” Renger hoopt naast De Jager de komende weken nog meer spelers aan zijn selectie toe te kunnen voegen. “Er moet een keeper bij, want Yort gaat weg. Ik ben bezig met twee kandidaten, maar ik weet nog niet wie het gaat worden.”

OSV zaterdag 1 sloot het seizoen af op de vijfde plaats op slechts vier punten achterstand van koploper Zandvoort en liet tegen de bovenste ploegen zien dat het mee kan doen in de tweede klasse. Vooral tegen de kleintjes had de ploeg het vaak moeilijk en werden onnodig punten gemorst. Om welke plek de Zaterdag 1 volgend seizoen gaat strijden, vindt Renger lastig in te schatten. “We gaan voor het hoogst haalbare. Ik ken de competitie niet heel goed, maar ik kom zeker niet om onderaan te bungelen. We gaan met de selectie bespreken hoe we het willen gaan doen en waar we willen komen.”

Aanvoerder Mischa Klaver denkt net zoals zijn nieuwe trainer dat zijn team nog wel paar versterkingen kan gebruiken. “Het zou lekker zijn als we ons op het middenveld en in de voorhoede nog kunnen versterken. En we hebben een keeper nodig, want Yort gaat natuurlijk weg. Uiteraard zou een goalgetter ook wel fijn zijn, maar dat wil ieder team natuurlijk.” Klaver verwacht dat de competitie een stuk sterker zal zijn in vergelijking met afgelopen seizoen. “Als je ziet hoe Purmersteijn, HBOK en AMVJ zich aan het versterken zijn. Zij kunnen spelers ook aardig wat te bieden in tegenstelling tot ons. Daarnaast zijn ook Arsenal en Zandvoort goede ploegen. Maar iedereen kan in deze competitie van elkaar winnen, dat is afgelopen seizoen ook weer gebleken.

Selectie seizoen 2020/2021 tot nu toe:

  • Keepers: Davey Clement en Emre Bolle
  • Verdedigers: Mischa Klaver, Tim Beelen, Dylan Klein, Nigel Coolen, Tim Kuiper, Melle Bruins, Joel Gemin en Jermain Jeuling
  • Middenvelders: Hidde Rozendaal, Jesse Willems, Rik Smit, Adil Boukris, Mohamed Boughlali
  • Aanvallers: Joey Noordenbos, Scotty Coolen, Eduard Lulaj, Landry Monni en Thimo de Jager

 

Send this to a friend