Home / slideshow / OSV lijdt op bezoek bij Jong Holland kansloze nederlaag
Maurice Renger

OSV lijdt op bezoek bij Jong Holland kansloze nederlaag

OSV is er niet in geslaagd om de 4-2 overwinning tegen DVVA van afgelopen dinsdag een goed vervolg te geven. Op bezoek bij Jong Holland ging het met maar liefst 6-1 onderuit.

Maurice Renger had voorafgaand aan het duel slechts elf spelers tot zijn beschikking, waardoor hij noodgedwongen drie jongens van het Onder 23-team na hun eigen wedstrijd naar de A-selectie moest laten komen. Het leverde na het zware duel van dinsdag een rommelige voorbereiding op, wat een duidelijk effect had op het spel van de Amsterdamse vereniging tegen Jong Holland.

Vooral vóór rust kreeg OSV het niet voor elkaar om een vuist te maken. De bezoekers kwamen op een 3-0 achterstand te staan en mochten daarover allerminst klagen. In de tweede helft wist OSV wat meer strijd te leveren, maar het zorgde er niet voor dat het terug in de wedstrijd kwam. Na de 4-0 van Jong Holland maakte Raphael Fraser nog wel  de aansluitingstreffer, maar de einstand kwam op 6-1 te staan.

“Vooraf had ik al het gevoel dat het tegen Jong Holland lastig zou gaan worden, en dat is wel gebleken”, stelde Maurice Renger over de nederlaag. “Het gehele seizoen leunen we al op een krappe selectie, waardoor het niet eenvoudig is om constant te blijven presteren. We zijn er echter op gebrand om het seizoen goed af te sluiten.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2A

Tekst: Jordi Smit
Foto: Jos Spitteler