Home / Algemeen / OSV ondanks ruime nederlaag in Zandvoort naar nacompetitie

OSV ondanks ruime nederlaag in Zandvoort naar nacompetitie

OSV mag zich opmaken voor de nacompetitie om een plek in de zaterdag eerste klasse af te dwingen. De ploeg van Ron van der Velde leed voor de tweede week op rij een grote nederlaag, maar wist de vierde plek op de ranglijst te behouden en zo een ticket over te nemen.

“Iedereen liep maar ergens, het leek nergens op. Het is aan mijn keeper (Yort Willems, red.) te danken dat het geen dubbele cijfers worden”, blikte Van der Velde terug. Een week na de 4-7 tegen Buitenveldert trakteerde ook Zandvoort de Amsterdammers op zeven goals. Jesse de Haan, Bud Water (beiden twee), Nigel Berg, Silvio Choubassi, Salim Fertout waren trefzeker namens de thuisploeg. Voor OSV deden Hidde Rozendaal en Sam van Bakel iets terug.

Laatstgenoemde was één van de twee invallers afkomstig uit het tweede elftal, die Van der Velde nodig had omdat er slechts elf spelers inzetbaar waren. “De jongens deden goed hun best en haalden in het begin een behoorlijk niveau, maar dan lukt het op een gegeven moment niet en ga je niet meer omschakelen”, vervolgt de oefenmeester. “Maar hé: we zijn vierde geworden, hebben de nacompetitie gehaald. Zo ver is OSV nog nooit gekomen. Ik krijg het moeilijk uit m’n strot, maar we hebben alles gehaald wat we konden halen.”

In de nacompetitie neemt OSV het allereerst op tegen Delta Sports’95, dat als tweede eindigde in de tweede klasse B. Van der Velde mag alvast beginnen met improviseren. Zo is Jesse Willems geschorst en ontbreekt clubtopscorer Nicky Roele vanwege een vakantie/trouwerij. “Ik maak er wel wat van.”

Kijk hier voor alle uitslagen en de eindstand van de zaterdag tweede klasse A.

Archieffoto: Hans van Beek

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV
Send this to a friend