OSV sleept in slotfase 3 punten eruit tegen Marken

OSV heeft zaterdagmiddag een 2-1 zege geboekt op hekkensluiter Marken. Hoewel de Amsterdammers voldoende kansen hadden, maakten ze het zichzelf erg lastig, waardoor het toch nog lang spannend bleef.

“Ik vond dat wij beter waren dan de tegenstander, maar we waren erg slordig aan de bal, vooral in de eindfase”, zo zag OSV-trainer Maurice Renger. Zo zag Zino Hartgers een poging één op één met de doelman uiteindelijk naast het doel eindigen en misten ook Jesse Willems en Mischa Klaver voor rust goede mogelijkheden.

Met 0-0 gingen beide teams dus de rust in en Renger drukte zijn ploeg op het hart om na rust meer rust te bewaren aan de bal en zuiniger te zijn op de kansen. “Maar we maakten steeds de verkeerde keuze. Het zegt veel dat onze rechtsback Raphael Fraser vandaag de 1-0 maakte.”

Zo kwam OSV dus wel aan de leiding, maar die voorsprong verspeelde het in een moment van onoplettendheid ook weer. Dominic Zeeman zorgde voor de gelijkmaker. Uiteindelijk maakte Mischa Klaver een paar minuten voor tijd de voor OSV bevrijdende 2-1, waardoor de Amsterdammers nog altijd zicht houden op directe handhaving.

“Het leek af en toe wel een degradatieduel hoe we vandaag voetbalden, maar uiteindelijk slepen we ‘m weer binnen op wilskracht. We gaan nu de laatste, cruciale fase van de competitie in en hopen ons nog steeds rechtstreeks te handhaven.” Over 2 weken vervolgt OSV de competitie met een bezoek aan DWS. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV