OSV sluit seizoen af met kleine nederlaag

OSV heeft het seizoen afgesloten met een 3-4 nederlaag in de thuiswedstrijd tegen Zwaluwen ’30. Na een goede reeks met 5 zeges op rij was OSV voorafgaand aan de laatste speelronde al veilig. Zwaluwen wilde nog wel graag, om zo een betere positie in de nacompetitie te veroveren.

“Maar wij hebben niks te maken met Zwaluwen en wilden graag voor onze zesde zege op rij gaan”, aldus OSV-trainer Maurice Renger. “En we hebben ook heel behoorlijk gevoetbald.” In de eerste helft was Zwaluwen ’30 echter wel de bovenliggende partij en kwam het op een 0-1 voorsprong.

Aan het begin van de tweede helft werd het ook 0-2, maar daarna kwam OSV terug in de wedstrijd. Twee keer ging de bal op de stip en twee keer scoorde Jesse Willems. Daarna kregen de Amsterdammers met Zino Hartgers een goede mogelijkheid op de 3-2, maar die ging er niet in, waarna de goal aan de andere kant viel. Weer wist OSV terug te komen, uit een corner maakte Melle Bruijns de 3-3. Bijzonder daarbij was dat Dylan Klein, die meer dan een jaar aan de kant stond met een kruisbandblessure, net was ingevallen en meteen een rol speelde bij die goal.

Het leverde uiteindelijk echter geen resultaat op, want in de laatste minuut maakte OSV ongelukkig hands en ging de bal op de stip, waarna Zwaluwen de 3-4 maakte. Het zorgt ervoor dat de ploeg uit Hoorn een ronde mag overslaan in de nacompetitie voor promotie.

Voor de ploeg van Maurice Renger is het nu zomerstop. OSV kan uitkijken naar nog een seizoen in de tweede klasse. Bekijk hier de eindstand in Zaterdag 2a

Bekijk hier meer foto’s van het duel

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV