Home / slideshow / OSV verliest na doelpuntenregen nipt van Marken
Maurice Renger

OSV verliest na doelpuntenregen nipt van Marken

OSV is op het eigen sportcomplex tegen een nipte nederlaag aangelopen. In een doelpuntrijk duel eindigde de wedstrijd in 3-4.

De Oostzaanders begonnen teleurstellend aan de wedstrijd en wisten nauwelijks grip op de tegenstander te krijgen. Het was daarom niet verrassend dat Marken op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Via Jesse Willems slaagde OSV erin om terug in de wedstrijd te komen, maar nog vóór rust lukte het Marken om weer verder uit te lopen: 1-3.

In de tweede helft wist OSV dat er iets moest gebeuren. Hoofdtrainer Maurice Renger probeerde hier en daar wat veranderingen door te voeren, maar veel haalde dat niet uit. Na de 2-3 van Nicky Roele liep Marken namelijk weer verder uit door de vierde treffer te maken. Vlak voor tijd zorgde Joey Noordenbos nog voor hoop met de 3-4. OSV bleek vervolgens echter niet meer in staat om de gelijkmaker te forceren.

“Het spel was vandaag absoluut niet best”, zo analyseerde Renger na het duel. “We kwamen overal te laat en waren slap in de duels. Het zat er gewoon niet in tegen Marken, waardoor we het beste vooruit kunnen kijken naar de komende wedstrijden. Hopelijk komen we dan beter voor de dag.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2A

Tekst: Jordi Smit
Foto: Jos Spitteler

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV