Tim Klaasen Bos - Foto: Michael Tjon en Fa

OSV verspeelt zege in laatste kwartier tegen Waterwijk

Lange tijd leek OSV op weg naar een verrassende, maar zeer welkome zege op Waterwijk. De Amsterdammers stonden lange tijd op voorsprong, maar gaven het in het laatste kwartier weg: 3-1.

Waterwijk startte goed en Tim Klaasen Bos raakte al snel de paal. Maar het was OSV dat met ongeveer een kwartier op de klok de leiding nam via Joey Noordenbos. Die voorsprong wisten de bezoekers lang vast te houden.

De Almeerders besloten het in de tweede helft over een andere boeg te gooien, maar dat sorteerde niet meteen effect. Een kwartier voor tijd was het toch invaller Oran Yilmaz die de gelijkmaker op het bord zette. Daarna wist Waterwijk het duel verder naar zich toe te trekken, met goals van wederom Yilmaz en tot slot ook Klaasen Bos, met alweer zijn dertiende goal van het seizoen.

Zo houdt Waterwijk aansluiting bovenin, terwijl het voor OSV vechten zal blijven om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Volgende week speelt OSV thuis tegen Always Forward, Waterwijk krijgt dan bezoek van Arsenal. Bekijk hier de stand en het programma in Zaterdag 2a

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)