Home / Algemeen / OSV versterkt zich met OFC-vijftal en Landry Monni (Kadoelen)

OSV versterkt zich met OFC-vijftal en Landry Monni (Kadoelen)

Zaterdag tweedeklasser OSV heeft een flinke kwaliteitsimpuls gekregen. Trainer Ron van der Velde verwelkomt zeven versterkingen, waarvan er vijf afkomstig zijn van het nabijgelegen OFC (zaterdag).

Doelman Davey Clements, verdedigers Tim Kuiper en Nigel Coolen, en aanvallers Eduard Lulaj en Scotty Coolen verruilen het geel-zwart van degradant OFC voor het blauw-wit van OSV. “Die vijf spelers hebben zichzelf aangeboden”, zegt Van der Velde. “Vooral Lulaj was me opgevallen. Hij scoort toch meer dan tien doelpunten voor een degradatieploeg. Ze wilden allemaal graag komen, maar ze moeten wel een procent beter zijn dan wat er nu staat voordat ze kunnen spelen.”

Bovendien is Mohammed Elboughiali (voormalig AFC-talent) afkomstig van Nieuw West United en verlaat buitenspeler Landry Monni derdeklasser Kadoelen voor een stapje hogerop. Met Monni, die indruk maakte tijdens een oefenwedstrijd tegen OSV, heeft Van der Velde een wapen binnen waar hij naarstig naar op zoek was: snelheid. Van de huidige selectie vertrekt alleen Sergay Gemin, naar TOB. “De concurrentie neemt toe en ik heb dit seizoen gezien dat we daardoor ook beter gaan voetballen.”

De Amsterdammers eindigden dit seizoen als vierde in de zaterdag tweede klasse A. In de nacompetitie strandde OSV al in de eerste ronde door een 4-1 nederlaag bij Delta Sports’95. Voor komend seizoen legde Van der Velde de lat alvast hoog: een plek bij de eerste twee.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend