OSV vlak voor tijd onderuit in Alkmaar

Nadat OSV vorige week startte met een goede overwinning tegen AMVJ, wist het zaterdag die lijn niet door te trekken. Op bezoek bij Jong Holland ging de ploeg van Maurice Renger met 3-2 onderuit.

“In de eerste helft gaven wij niet thuis. Het tempo lag te laag en we waren te slap in de duels”, aldus Maurice Renger. Het resulteerde dan ook in een 1-0 achterstand bij rust. “In de tweede helft hebben we het goed gedaan en gespeeld zoals we willen, met druk vooruit.” Toch kwam Jong Holland uit een counter eerst op 2-0, voordat OSV iets terug deed. Dat lukte uiteindelijk via Joey Noordenbos. Eerst schoot hij van heel dichtbij over, maar even later maakte hij alsnog de 2-1. Via Zino Hartgers wist OSV daarna ook de 2-2 te maken.

Daar leek het ook bij te blijven, tot een paar minuten voor tijd. Koen Verlaat leverde de bal zomaar in, waarna Jong Holland er 3-2 van kon maken en OSV dus met nul punten terug naar Amsterdam moest. “Op basis van de tweede helft was 2-2 prima geweest, maar helaas. We moeten nu weer door naar volgende week”, aldus Renger.

Dan krijgt OSV bezoek van DVVA. Die ploeg is de competitie uitstekend gestart, na een 0-5 zege op Marken won het zaterdag met 1-0 van DWS. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2a