OSV zakt door de ondergrens en gaat 3-8 onderuit tegen Jong Holland

Nadat OSV vorige week een belangrijke en zwaarbevochten zege boekte bij AMVJ, hoopte het die lijn vast te houden om op een veilige plek te blijven staan. Tegen Jong Holland kende de ploeg van Maurice Renger echter een bijzonder slechte start. Binnen het half uur keek OSV tegen een 0-3 achterstand aan, waarna een resultaat een praktisch onmogelijke opgave leek. En dat werd het ook, ondanks dat OSV zelf ook nog drie keer scoorde: 3-8.

“Een off-day”, was de korte samenvatting van trainer Maurice Renger. Hij zag zijn ploeg na de 0-3 achterstand nog wel goed terug komen naar 2-3. Eerst maakte Zino Hartgers de 1-3 en vijf minuten later zorgde Dave Severins voor de 2-3. Maar voor rust wist Jong Holland nog een vierde keer te scoren. Dave Clements liet een afstandsschot uit zijn handen glippen, waarna het 2-4 stond. “Achteraf was dat natuurlijk een belangrijk moment in de wedstrijd. Als je de rust in gaat met 2-3, zeker na een 0-3 achterstand, is dat een heel ander gevoel”, aldus Renger.

“We wilden in de tweede helft de rust bewaren en in ieder geval zelf een derde goal erbij maken.” Maar het werd al snel 2-5. Daarna maakte Jesse Willems wel de 3-5 en mocht OSV toch nog een beetje blijven hopen. Maar uiteindelijk liep Jong Holland verder uit naar 3-8. “Het was allemaal zwaar onvoldoende vandaag, de hele ploeg. Zo’n wedstrijd heb je een keer per jaar en dan is het uithuilen en de boel bij elkaar rapen. Dinsdag gaan we het bespreken en dan zetten we er een streep onder.”

De komende twee weken is er geen competitievoetbal. Pas op 4 maart komt OSV weer in actie, dan tegen DVVA.  Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zaterdag 2a

 

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSV