Home / slideshow / OSV zet Jong Holland met 4-1 opzij
Maurice Renger

OSV zet Jong Holland met 4-1 opzij

OSV is uitstekend uit de winterstop gekomen. De Amsterdammers wisten het thuisduel met het doorgaans stugge Jong Holland met maar liefst 4-1 te winnen.

Beide ploegen ontliepen elkaar voorafgaand aan de wedstrijd nauwelijks op de ranglijst, waardoor OSV wist dat het een lastig duel inging. Zowel OSV als Jong Holland creëerde de nodige kansen, maar het was de thuisploeg die op voorsprong kwam. Rafael Fraser, die in de winterstop bij de selectie aansloot, wist direct zijn eerste treffer op het scorebord te zetten. Binnen twee minuten stond het echter alweer gelijk, waardoor beide clubs met een gelijke stand de kleedkamers opzochten.

In de tweede helft had OSV wind mee en besloot het de tegenstander hoog op het veld vast te zetten. Het resulteerde in een nieuwe voorsprong voor de ploeg van Maurice Renger. Nigel Coolen zorgde na een persoonlijke fout van de tegenstander voor 2-1, waarna Joey Noordenbos het derde doelpunt maakte. Nadat Dave Clement zijn ploeg een aantal maal goed op de been hield, zorgde Jesse Willems voor de 4-1 eindstand.

De overwinning stemde Renger meer dan tevreden. “We zijn absoluut goed uit de winterstop gekomen”, benadrukte hij. “Het was heel belangrijk dat we vandaag zouden winnen en weer omhoog konden kijken op de ranglijst. Volgende week zijn we vrij, waarna voor ons een aantal lastige duels volgen.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in Zaterdag 2A

Tekst: Jordi Smit
Foto: Jos Spitteler