Oud Ajacied en DWS-trainer Tarik Oulida beschuldigd van oplichting

Volgens Metro hangt Tarik Oulida een gevangenisstraf van vijf jaar boven het hoofd. Documenten van de Spaanse justitie, die in het bezit zijn van Metro, tonen aan dat Oulida, voormalig Ajacied en komend seizoen assistent-trainer van zondag tweedeklasser DWS, voor ruim 150.000 euro aan video apparatuur heeft gehuurd die hij nooit even betaald en heeft geretourneerd.

Op 28 september komt de zaak voor de rechter in Madrid. Oulida reageerde tegen Metro via WhatsApp: “Mijn advocaten zijn al een tijd bezig om deze zaak goed voor te bereiden. Er is privé veel gebeurd en ik kan niet meer zeggen dan dat deze zaak uit 2010 mij al jaren belemmert om verder te gaan met mijn leven. Ik heb vertrouwen in een goede afloop en meer wil ik niet kwijt.”

Oulida huurde professionele camera’s, lenzen en andere filmapparatuur bij bedrijven in Madrid en Sevilla omdat hij een documentaire wilde maken over zijn eigen voetbalcarrière. Het gaat om een totaalbedrag van 150.724 euro. Ook huurde hij spullen in België en Nederland. Volgens zijn ex-vrouw heeft hij al eerder een maand vastgezeten.

Het Amsterdamsche Voetbal heeft contact gehad met DWS-voorzitter Remko de Jong. Hij laat ons weten later deze week te zullen reageren op de publicatie nadat hij zelf contact heeft gehad met Oulida.

Foto DWS | Tarik Oulida (rechts) tijdens de presentatie als trainer van DWS. In het midden voorzitter Remko de Jong

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
DWS